Communiceren in een veilige besloten omgeving was nooit eerder zo gemakkelijk en efficient!

De social business software van Uhabla is dé oplossing voor organisaties om de interne communicatie te verbeteren. Korte lijnen en duidelijke overdrachten. Samenwerken, kennisdelen, roosters inzien, vrijvragen, media posten…het kan allemaal met dit innovatieve platform. En dat alles in een besloten omgeving die alleen toegankelijk is voor jouw organisatie. Zo kunnen vestigingen, afdelingen of vakgroepen efficiënt samenwerken – maar ook één op één communiceren.

Voordelen

100% veilig online communiceren
Altijd up to date
Eenvoudig, efficiënt en effectief
Alleen toegankelijk voor jouw organisatie
Voor pc, tablet of smartphone
Lage beheerskosten, uitstekende support

Optimaal gebruikersgemak

Uhabla is een laagdrempelig platform om mee te werken en om te beheren. Het is erg gebruikersvriendelijk, werkt snel en intuïtief, net als andere sociale netwerken, waardoor het maximale resultaat wordt behaald.    

Tarieven

Uhabla biedt verschillende paketten aan afhankelijk van het aantal gebruikers, hosting intern of via Uhabla, mate van personalisatie van de website en andere factoren. Neem gerust contact met ons op voor een demo.

Contact

Vraag vrijblijvend een demo aan door uw email adres in te vullen onderaan deze pagina.

Altijd beschikbaar

Of je nu onderweg bent, weinig achter de pc of op school zit: Uhabla is altijd beschikbaar. Vanaf ieder apparaat met internettoegang kun je inloggen om even de updates te bekijken of samen te werken. Ideaal voor bedrijven waar medewerkers op verschillende locaties werken en organisaties met veel mensen zonder vaste werkplek.

Voor wie

Uhabla is er eigenlijk voor iedereen, van klein tot groot. Voor bedrijven vanaf enkele medewerkers is het al een geschikt platform om onderling contact te houden. Vanwege het besloten karakter leent het zich bij uitstek voor scholen en organisaties waarbij de privacy erg belangrijk is. Maar ook voor bedrijven en verenigingen met behoefte om de interne communicatie te verbeteren biedt Uhabla de oplossing.

Meer weten? Wij nemen u graag mee in het systeem. Zegt u maar wanneer!